پس از اتصال مودم می بایست به صفحه تنظیمات مودم وارد شوید یعنی آدرس 192.168.1.1 را در مرورگر تایپ نموده و با زدن یوزر و پسورد که admin , admin می باشد وارد کنسول تنظیمات مودم شوید.
بعد می بایست وارد قسمت Quick Start شوید و مانند شکل روی Next کلیک کنید:
در مرحله بعد باید منطقه زمانی کشور خود که Tehran است را انتخاب کنید و Next را بزنید
گزینه PPPoE/PPPoA را انتخاب کنید و سپس Next را مطابق شکل زیر بزنید.
حالا در این بخش نام کاربری و کلمه عبور مربوط به اینترنت Adsl خود را وارد کنید که در شرکت های ارائه دهنده سرویس اینترنت کمی متفاوت است VPI را 0 و VCI را 33 قرار دهید Connection Type را PPPoE LLC انتخاب کنید و Next را بزنید.
این بخش به تنظیمات وایرلس مربوط می باشد .
SSID: نام شبکه وایرلس انتخابی خود را وارد کنید.
authentication Type : سطح امنیتی شبکه وایرلس را مشخص میکند که بهتر است در بالاترین سطح یعنی WPA2-PSK باشد.
pre shared key برای رمز عبور شبکه وایرلس می باشد که این رمز نباید کمتر از 8 حرف باشد.
سپس Next را زده و تمام.
گاهی اگر این مراحل به خوبی طی شود نیز، اتصال به اینترنت برقرار نمی شود. آن موقع است که باید چراغ های مودم را بررسی نمایید. چراغ پاور مودم نشان دهنده روشن بودن آن است. پس باید روشن باشد تا مودم کار کند. چراغ ای دی اس ال یا لینک، بیان کننده ارتباط مودم شما با مرکز مخابراتی است. پس این چراغ باید بصورت ثابت روشن باشد. اگر این چراغ روشن و ثابت نبود به نحوه تنظیمات شما و کامپیوترنتان ربطی ندارد و مشکل در ارتباط با مرکز مخابرات است یا اینکه در سیم کشی خط تلفن شما مشکلی وجود دارد. پس باید با پشتیبانی مخابرات و خط تلفن خود تماس بکیرید و همچنین پریز های تلفن منزل را چک فرمایید. گاهی هم نویز بالای خط تلفن این مشکل را ایجاد می کند که با خرید نویز گیر، این مشکل حل می شود.
دیگر چراغی که وجود دارد چراغ اینترنت است، که باید روشن و سبز باشد. نکته اینجاست که تا چراغ ای دی اس ال ثابت نشود، این چراغ روشن نمی شود. وقتی چراغ ای دی اس ال ثابت بوده ولی چراغ اینترنت خاموش یا قرمز باش، یا اینترنت قطع است، یا تنظیمات مودم اشتباه است و یا نام یوزرنیم و پسوورد اشتباه است.
چراغ LAN نمایان گر ارتباط درست دستگاه مودم با لپ تاپ از طریق کابل شبکه است. اگر از وای فای برای برقراری اتصال استفاده می کنید، این مورد کاربردی ندارد و در این هنگام باید چراغ وای فای مودم به صورت چشمک زن روشن باشد. این چشمک زدن به معنای انتقال دیتا می باشد.